Lukk

Kim Andre Glesnes

Selger med hoved fokus på KTM

kim@ride.no
95401002

300 EXC Six Days 2023

Pris:
124.000
Kr
Lagerstatus:
I butikk

Vi har fått inn en KTM 300 EXC Six Days 2023

The 2023 KTM 300 EXC SIX DAYS wears its IDSE badges proudly. Not only has this machine won more extreme enduro championships than most, but it also takes the accolade as one of the most complete enduro weapons on the market. Featuring a fuel-injected 2-stroke engine, top-end WP suspension, and unique KTM SIX DAYS finishes, the KTM 300 EXC SIX DAYS is primed and ready to lift its next trophy.

Vi hjelper deg gjerne med finansiering igjennom Santander, BMW Finans eller Nordea Finans!

Frakt og klargjøringskostnader på 5000,- tilkommer.

Hvem er vi?

Ride Bergen AS har siden starten i 2001 vokst til bli en av de ledende MC-forhandlerne i Norge. Hos oss finner du noen av bransjens mest kjente merkevarer som BMW, KTM og Husqvarna.

Vi er 13 fast ansatte og er lokalisert i moderne lokaler i Åsane utenfor Bergen. Her har vi 1250 kvadratmeter med butikk som er forbeholdt MC, Vi fører også et stort utvalg av deler, utstyr og rekvisita. Be om et godt tilbud på kjøreutstyr når du handler nytt kjøretøy hos oss!

Hjertet i virksomheten vår er uten tvil verkstedet. Vi har noen av de mest kompetente mekanikerne i bransjen og samlet har de flere tiår med erfaring. De deltar jevnlig på tekniske kurs hos importørene og derfor alltid faglig oppdaterte. Dette sikrer at du får den beste service og oppfølging i etterkant av et kjøp. Hos oss kan du være trygg på at du gjør en god og trygg handel.

Vårt salgsteam har vært i bransjen i en årrekke og har lang erfaring gjennom tusenvis av handler. Nøl derfor ikke med å spørre oss, dersom du er i tvil om noe. Om du trenger hjelp til å finne ut hva som passer for deg og ditt budsjett så hjelper vi mer enn gjerne til.

Vi er en av Norges største forhandlere innen MC, derfor har vi til enhver tid et stort utvalg med kjøretøy stående i utstilling hos oss. Ta turen innom – vi lover at du blir inspirert !

Når du velger en stor aktør / forhandler med etablert verksted, solide leverandører og stor kompetanse, så er det din trygghet.

Velkommen til Ride Bergen !

SPECS
Årsmodell:
2023
Slagvolum (CC):
293
Hestekrefter:
Klasse:
Vekt (kg):
Setehøyde (mm):
Kontakt selger
Til nettside

Galleri

No items found.