Lukk

Kristoffer Bøe

kristoffer@ride.no
95006564

KTM 790 Adventure R 2019

Pris:
155.568
Kr
Lagerstatus:
Brukt

Vi har en brukt KTM 790 Adventure til salgs.

KM: 19.526


Sykkelen framstår som i god stand og står med
Akrapovic Slip-on anlegg, nye dekk og Tech Pack

Dette er en lettkjørt og smidig sykkel perfekt for deg som gjerne vil prøve deg litt på grus/offroad.

Ta kontakt for mer informasjon om sykkelen.

Ta kontakt eller kom innom oss for mer informasjon eller en hyggelig MC-prat!

Vi hjelper deg gjerne med finansiering fra Santander

Hvem er vi?

Ride Bergen AS har siden starten i 2001 vokst til bli en av de ledende MC-forhandlerne i Norge. Hos oss finner du noen av bransjens mest kjente merkevarer som BMW, KTM og Husqvarna.

Vi er 13 fast ansatte og er lokalisert i moderne lokaler i Åsane utenfor Bergen. Her har vi 1250 kvadratmeter med butikk som er forbeholdt MC, Vi fører også et stort utvalg av deler, utstyr og rekvisita. Be om et godt tilbud på kjøreutstyr når du handler nytt kjøretøy hos oss!

Hjertet i virksomheten vår er uten tvil verkstedet. Vi har noen av de mest kompetente mekanikerne i bransjen og samlet har de flere tiår med erfaring. De deltar jevnlig på tekniske kurs hos importørene og derfor alltid faglig oppdaterte. Dette sikrer at du får den beste service og oppfølging i etterkant av et kjøp. Hos oss kan du være trygg på at du gjør en god og trygg handel.

Vårt salgsteam har vært i bransjen i en årrekke og har lang erfaring gjennom tusenvis av handler. Nøl derfor ikke med å spørre oss, dersom du er i tvil om noe. Om du trenger hjelp til å finne ut hva som passer for deg og ditt budsjett så hjelper vi mer enn gjerne til.

Vi er en av Norges største forhandlere innen MC, derfor har vi til enhver tid et stort utvalg med kjøretøy stående i utstilling hos oss. Ta turen innom – vi lover at du blir inspirert !

Når du velger en stor aktør / forhandler med etablert verksted, solide leverandører og stor kompetanse, så er det din trygghet.

Velkommen til Ride Bergen !

SPECS
Årsmodell:
2019
Slagvolum (CC):
799
Hestekrefter:
95
Klasse:
A
Vekt (kg):
210
Setehøyde (mm):
Kontakt selger
Til nettside

Galleri

No items found.