Lukk

Kristoffer Bøe

Selger med hovedfokus på BMW

kristoffer@ride.no
95006564

R 18 Roctane

Pris:
429.260
Kr
Lagerstatus:
I butikk

https://www.finn.no/mc/all/ad.html?finnkode=311644415

Vi har BMWs nye R18 Roctane i butikk! 

En ordentlig must see sykkel som virkelig skiller seg ut i mengden.

Her har du BMWs egne forklaring:
The R 18 Roctane is a synonym for pure nonchalance. Appearance: Bagger. Comfort: touring motorcycle. Personality: custom factory hot rod. It is driven by the powerful big boxer engine. Ride it and every country road turns into Route 66. Its style is unconventional: black and matt – that’s what joy can look like. At least for those who bring #SoulFuel to life. Bagger outline, dragster seat and mini ape-hanger demonstrate that this is not a bog-standard bike. Want even more rock 'n' roll? The bike ready for customising. All you need to do is own it!

Utstyrsliste fra fabrikk:
0134 Adaptive Headlights
017C Tankdeckel abschliessbar
0202 Daytime running lights
0204 Hill Start Control
0219 Deluxe headlight
0385 Operating instructions, Swedish
0519 Heated handlebar grips
0530 RDC
0538 Cruise control
05AA Reverser
0603 Alarm system
07A8 5 Year Warranty
08CA EU scope
0992 Control for retailer equipment


Vi hjelper deg gjerne med finansiering igjennom Santander, BMW Finans eller Nordea Finans!

Frakt og klargjøringskostnader på 5000,- tilkommer.

Hvem er vi?

Ride Bergen AS har siden starten i 2001 vokst til bli en av de ledende MC-forhandlerne i Norge. Hos oss finner du noen av bransjens mest kjente merkevarer som BMW, KTM og Husqvarna.

Vi er 13 fast ansatte og er lokalisert i moderne lokaler i Åsane utenfor Bergen. Her har vi 1250 kvadratmeter med butikk som er forbeholdt MC, Vi fører også et stort utvalg av deler, utstyr og rekvisita. Be om et godt tilbud på kjøreutstyr når du handler nytt kjøretøy hos oss!

Hjertet i virksomheten vår er uten tvil verkstedet. Vi har noen av de mest kompetente mekanikerne i bransjen og samlet har de flere tiår med erfaring. De deltar jevnlig på tekniske kurs hos importørene og derfor alltid faglig oppdaterte. Dette sikrer at du får den beste service og oppfølging i etterkant av et kjøp. Hos oss kan du være trygg på at du gjør en god og trygg handel.

Vårt salgsteam har vært i bransjen i en årrekke og har lang erfaring gjennom tusenvis av handler. Nøl derfor ikke med å spørre oss, dersom du er i tvil om noe. Om du trenger hjelp til å finne ut hva som passer for deg og ditt budsjett så hjelper vi mer enn gjerne til.

Vi er en av Norges største forhandlere innen MC, derfor har vi til enhver tid et stort utvalg med kjøretøy stående i utstilling hos oss. Ta turen innom – vi lover at du blir inspirert !

Når du velger en stor aktør / forhandler med etablert verksted, solide leverandører og stor kompetanse, så er det din trygghet.

Velkommen til Ride Bergen !

SPECS
Årsmodell:
2024
Slagvolum (CC):
1800
Hestekrefter:
91
Klasse:
A
Vekt (kg):
Setehøyde (mm):
Kontakt selger
Til nettside

Galleri

No items found.