Lukk

Kristoffer Bøe

kristoffer@ride.no
95006564

Yamaha Tracer 900 GT

Pris:
170.549
Kr
Lagerstatus:
Brukt

Vi har fått inn en velutstyrt Yamaha Tracer 900 GT
Sykkelen ser veldig pen ut og har masse ekstra utstyr, deriblandt:
- Quickshift
- SW-motech veltebøyler og klosser
- SW-motech sidevesker og toppboks
- Oppgraderte fothvilere til fører
- Orginal Yamaha tankveske
- Ekstra orginale sidevesker
- R&G motordeksler (Org følger med)

Ta kontakt for mer informasjon.

Vi hjelper deg gjerne med finansiering.

Hvem er vi?

Ride Bergen AS har siden starten i 2001 vokst til bli en av de ledende MC-forhandlerne i Norge. Hos oss finner du noen av bransjens mest kjente merkevarer som BMW, KTM og Husqvarna.

Vi er 13 fast ansatte og er lokalisert i moderne lokaler i Åsane utenfor Bergen. Her har vi 1250 kvadratmeter med butikk som er forbeholdt MC, Vi fører også et stort utvalg av deler, utstyr og rekvisita. Be om et godt tilbud på kjøreutstyr når du handler nytt kjøretøy hos oss!

Hjertet i virksomheten vår er uten tvil verkstedet. Vi har noen av de mest kompetente mekanikerne i bransjen og samlet har de flere tiår med erfaring. De deltar jevnlig på tekniske kurs hos importørene og derfor alltid faglig oppdaterte. Dette sikrer at du får den beste service og oppfølging i etterkant av et kjøp. Hos oss kan du være trygg på at du gjør en god og trygg handel.

Vårt salgsteam har vært i bransjen i en årrekke og har lang erfaring gjennom tusenvis av handler. Nøl derfor ikke med å spørre oss, dersom du er i tvil om noe. Om du trenger hjelp til å finne ut hva som passer for deg og ditt budsjett så hjelper vi mer enn gjerne til.

Vi er en av Norges største forhandlere innen MC, derfor har vi til enhver tid et stort utvalg med kjøretøy stående i utstilling hos oss. Ta turen innom – vi lover at du blir inspirert !

Når du velger en stor aktør / forhandler med etablert verksted, solide leverandører og stor kompetanse, så er det din trygghet.

Velkommen til Ride Bergen !

SPECS
Årsmodell:
2019
Slagvolum (CC):
847
Hestekrefter:
115
Klasse:
A
Vekt (kg):
215
Setehøyde (mm):
Kontakt selger
Til nettside

Galleri

No items found.