ACF-50 Anti Corrosion Formula

ACF-50 (Anti-Corrosion Formula)

... var i utgangspunktet designet og produsert for å beskytte fly for eksisterende og ny korrosjon, men er nå også tilgjengelig for det private marked. Produkter som er beregnet for flyindustrien må gjennomgå og møte ekstremt høye standarder og ACF-50 ikke bare møter, men overgår disse standardene. ACF-50 har også fått flyindustriens godkjennelse MIL-SPEC 81309 type II og III som betyr at den er godkjent for metall og ikke metalliske produkter som elektriske kontakter og componenter. US NAVY har gjort tester med ACF-50 på deres kamplfly ombord på hangarskip. Det ble funnet ut at ACF-50 betydelig reduserte korrosjon som de tidligere hadde erfaring med, så nå blir ACF-50 brukt hele tiden på alle fly og fartøy !


Det fungerer perfekt i tøffe omgivelser, så forestill deg hvor godt den kan beskytte sykkelen din!ACF-50 danner en "Aktiv" ultratynn, klar film som vil drepe eventuelle eksisterende korrosjonsceller og beskytte mot ny korrosjonsdannelse. På områder som kontakter, brytere og under tank og sete, vil en applikasjon vare i opptil 12 måneder. Andre mer utsatte områder vil trenge behandling mer regelmessig (3-6 mnd.)

ACF-50 har muligheten til å 'kjemisk nøytralisere veisalt' og vann vil perle på kontakt og bokstavelig talt hoppe av.

Ideell for sykkelen som brukes hele året i all slags vær, en ypperlig service spray som ACF-50 er også et smøremiddel og penetreringsmiddel (trenger inn uten og løsne skruer og deler), og hvis du setter sykkelen din bort om vinteren, sørger den for at fuktighet ikke får lov til å forårsake skade! Fuktighet kan og vil trenge inn i sprekker og vil ikke fordampe, ACF-50 fjerner aktivt fuktighet fra disse områdene.